SOS!!!...Помагайте колеги!..Вече близо година не мога да намеря гофрираният маркуч,който излиза директно от турбината!!!...Няма значение дали е употребяван или нов!..Стига употребяваният да е здрав,да не е напукан!..Благодаря Ви предварително за съдействието!!!..Георги Димов,гр.Русе,СКАЙП,papajoro461,tel.0899923989,e/mail papajoro46@abv.bg
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гофриран маркуч за турбото на А.Ромео166,136к.с,JTD,2,400см3,произв.27.07.1999г.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от oriono Покажи съобщениеЗдравей, къде точно ти е скъсан маркуча? Моят беше скъсан точно на сгъвката и го възстанових. Вече няколко години не е мръднал.
Comment
-
Да аз съм се заблудил, защото имах впредвид този, който излиза от интеркулера. Но нищо не пречи да се опита. Просто си взимате силикон K+D wurth - гадното е че е на салам, запълвате със силикон, после ред бинт, сииликон, ред бинт, много плътно бандажиране със конец (това е много играчка - аз използвах копринен отнема повече от час) после още два-три пласта бинт и силикон и мисля, че нама да мръдне.Притежател на Alfa Romeo 164 2000 TS БИВША
Alfa romeo 166 2.4 JTD - това е автомобила!
Comment
-
Писал съм и преди за този маркуч къде се може да се закупи. Авточасти Олимпия гр. Шумен са официален вносител на части за италиянски автомобили. За 136к.с. 2,4 е 28лв. ,поне аз за толкова го взех преди година и половина.Влезте в сайта обадете се и попитайте
Comment
Comment